Al jaren ben ik bezig met fotografie, al als puber volgde in een (toen nog) analoge cursus waar ik het vooral leuk vond om vóór de camera plaats te nemen. Tegenwoordig sta ik liever achter de lens en vind ik het een uitdaging om vooral mensen zó te fotograferen dat hun beste ‘ik’ naar voren komt.

Afgelopen jaar heb ik de basisopleiding aan de Fotovakschool afgerond en sinds die tijd ben ik niet alleen als grafisch ontwerper aan de slag, maar ook als fotograaf. De combinatie van ontwerper en fotograaf werkt voor mij heel inspirerend. Het is fijn om bij een net ontworpen nieuwe huisstijl ook de portret foto’s voor de website, of passende beelden bij de opmaak van een brochure of folder te kunnen leveren.

Verder kan ik er enorm van genieten om met mijn camera de natuur in te gaan om met de macro lens de kleinste flora en fauna vast te leggen. In mijn mini fotostudio maak ik met veel plezier mooi gestylde foodfoto’s. Kortom, ik ben blij dat ik mijn creativiteit en oog voor detail kan inzetten om prachtige beelden te schieten.

Ben je nieuwsgierig geworden naar de tarieven voor de veschillende shoots? Heb je (zakelijke) portret foto’s nodig voor bijvoorbeeld je website? Wil je met vrienden of familie een leuke fotoshoot houden op bijvoorbeeld het strand? Loop je rond met het idee voor een kookboek en wil je advies over de fotografie, styling en de opmaak? Of kun je wel wat goede lifestyle beelden gebruiken als content voor je socialmedia account? Neem dan contact met me op om alle mogelijkheden door te nemen.