Claudia Suijkerbuijk:
“Nienke is een fijne partij om mee samen te werken, geduldig, luistert naar je wensen, duidelijk, enthousiast en zij snapte precies wat ik wilde in mijn site. Kortom ik raad haar zeker aan!”

Magdaleine van MagX Pets:
“I have had the privilege of working with Nienke on numerous projects relating to my startup. Nienke is structured, precise, reliable and very creative! From the very first meeting Nienke was able to understand my vision & then translate my words & expressions into visual concepts, which were always spot on! It has always been fun to brainstorm and develop powerful messages, with Nienke as a sparring partner.”

Sandra van Samplicity:
“Nienke  heeft een mooi logo en een huisstijl voor mijn website ontworpen. Niet alleen het resultaat maakt me blij, maar het was ook een mooi proces om mijn wens helder te krijgen en op basis van onze gesprekken al heel snel voorbeelden te krijgen die echt bij mij en bij de sfeer die ik wil neerzetten passen. Nienke voelde dat goed aan, dacht heel fijn mee en wist mijn ideeën en vage kreten te vertalen naar een concreet beeld. Echt heel tof!”

 

BRANDING
Een branding project begint altijd met een gesprek en een goede kop koffie. Samen nemen we de wensen door en wat mijn rol daarin kan zijn. We brainstormen over beeld, boodschap, kleur en vorm. Wanneer we de juiste richting hebben bepaald, maak ik vrijblijvend een offerte.
Dan volgt een moodboard om de juiste sfeer te vangen en vervolgens doe ik verschillende voorstellen voor een logo. Met jouw feedback komen we uiteindelijk tot een definitief ontwerp. Hierna kan ik de drukwerkbegeleiding op me nemen, maar het staat je ook vrij om zelf met mijn ontwerp een drukker te zoeken. Elke opdracht benader ik met veel persoonlijke aandacht. Ik neem de tijd voor alle stappen in het proces en ben pas tevreden als jij dat ook bent!

BRANDING PAKKET
–          moodboard
–          verschillende logo voorstellen
–          aanlevering logo in 4 verschillende bestandsformaten
–          visuals / grafische elementen
–          styleguide
–          uitwerking huisstijl (visitekaartjes, briefpapier, handtekening)
–          ontwerp website

GRAFISCHE VORMGEVING
Alle vormgeving binnen je onderneming verzorg ik graag. Ik ontwerp o.a. brochures, flyers, verpakkingen, cd booklets, posters, advertenties, en kalenders. Studio Husslage zorgt voor een uniek ontwerp op maat. Ik kan daarnaast ook het totale drukwerk regelen, zodat alles tot in de puntjes verzorgd is. Bekijk mijn portfolio voor voorbeelden.

ILLUSTRATIES EN PATRONEN
Ik ben gek op illustreren een maak illustraties voor bijvoorbeeld geboortekaartjes, posters en wenskaarten. Mijn patronen zijn te zien op de website van Motiflow waar je meteen stof, behang of cadeau papier met mijn ontwerpen kunt bestellen. Natuurlijk is het ook mogelijk een ‘custom made’ patroon te bestellen, met een zelf aangedragen onderwerp en kleurstelling! Bekijk mijn portfolio voor voorbeelden.

KENNISMAKEN
Ontdekken wat Studio Husslage voor jou kan betekenen? Neem dan contact op voor een vrijblijvend gesprek waarin ik graag mijn werkwijze uitleg.