OVER MIJ
Ideeën uitwerken tot een sterk concept en een pakkend ontwerp is wat ik het liefst doe. Ik vind het geweldig om met een klant te ontdekken welk verhaal hij of zij wil vertellen en dit om te zetten in een passende, herkenbare huisstijl. Mijn kracht ligt in het vertalen van het concept van een bedrijf of ondernemer naar een totale merkidentiteit.

Als ontwerper vind ik het belangrijk dat mijn werk een heldere en frisse uitstraling heeft, waarbij ik altijd een unieke invalshoek probeer te vinden. Ik sta voor krachtige, to-the-point ontwerpen met een duidelijke communicatie.

“al meer dan 20 jaar expert op het gebied van brand identity en grafische vormgeving”

Als allround grafisch ontwerper heb ik meer dan 20 jaar ervaring bij verschillende bureaus, bedrijven en als zelfstandige. Mijn specialiteit ligt bij het creëren van pakkende huisstijlen en vormgeven van visuele identiteit, maar ook voor een infographic, advertentie, affiche, magazine, kalender, folder, flyer, verpakking, nieuwsbrief of websiteontwerp ben je bij mij aan het juiste adres.

SAMENWERKEN
Omdat ik als ontwerper mede inspiratie haal uit het omgaan met andere ontwerpers werk ik op projectbasis samen met Andre Klijnsma onder de naam van Team Klijnsma. www.teamklijnsma.nl

Spreekt mijn stijl je aan en ben je opzoek naar een samenwerking op het gebied van ontwerp of concept? Neem dan contact met me op, ik sta altijd open voor nieuwe samenwerkingen!